Topi

Topi siirtyi uuteen kotiin syyskuussa 2015


Topi
on helmikuussa 2013 syntynyt sekarotuinen uroskoira, strategisilta mitoiltaan noin

Topi

Topi

15 kiloa ja säkäkorkeus arviolta noin 40 cm.

Topi on erittäin kiltti ja sosiaalinen. Topi on asunut ainoana koirana, mutta käynyt koirapuistoissa ja leikkinyt ongelmitta muiden koirien kanssa, pääasiassa leikkiseurana ovat olleet samankokoiset ja pienemmät koirat. Topilla ei ole kokemuksia muista eläimistä kuin koirista.

Topi on tuotu pentuna Virosta ja elänyt samassa perheessä kerrostalossa Helsingissä tähän asti. Topi on siis tottunut kerrostaloelämään ja tottunut myös viettämään aikaa yksin kotona omistajan työpäivän ajan ilman ongelmia. Topi on viettänyt aikaa myös omakotitalossa ja mökkeillen.
Topille on opetettu peruskäskyjä palkitsemalla (istuminen, maahanmeno). Topin kanssa ei ole harrastettu mitään lajia kummemmin, mutta Topi nauttisi varmasti aktiivisesta elämästä, ainakin ihan vain rennon ulkoilun

Topi odottaa

Topi odottaa sinua

merkeissä. Lenkillä Topi saattaa aluksi vetää innostustaan, mutta kävelee yleensä innostuksen laannuttua kiltisti. Vetämisestä päästäisiin varmasti pienellä vaivannäöllä positiivisin koulutusmenetelmin. Muiden koirien ohittamisessa ei tähän asti ole ollut ongelmia, Topi on tullut toimeen niin narttujen kuin muiden urostenkin kanssa.

Topi on elänyt tähän asti lapsiperheessä ja osaa olla pientenkin lasten kanssa, tosin nuoren koiran rajua innokkuutta Topista voi ihmisiä ja lapsia kohdatessaan löytyä. Topi on sirutettu ja rokotukset tarkistetaan ennen uuteen kotiin muuttoa.

Topi odottelee uutta kotia Helsingissä.

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Topi vauvana

Topi vauvana

Topin varaajana toimii Sanna