Elppu

Elppu

Elppu

Elppu on iältään noin 10 vuotias tyttö kissa Tampereelta. Tämä kaunokainen etsii kotia itsestään riippumattomista syistä. Elppu on steriloitu ja rokotettu.

Elppu on siirtynyt kotihoitopaikkaan, lopussa kuulumisia sieltä.
Elppu syö Royal Caninin hairball nappuloita, märkäruokaa ja seitä. Hammassyöpymän takia muutama hammas on poistettu.

Elppu etsii kotia jossa saisi huomiota, rakkautta ja aktiviteettajä. Lapsiperhe sopisi myös, kunhan lapsilla on ”järkipäässä” ja osaavat antaa kissalle myös vaatimansa rauhan. Myös koirien kanssa Elppu tulee juttuun.

Elppu on hyvin seurallinen ja hellyydenkipeä, mutta viihtyy myös itsekseen ja nukkuu korissa kiepillä. Elpun leikit voivat olla hurjiakin hyppyinensä. Elppu tykkää rapsutuksesta ja kiehnää tuolloin edestakaisin. Elppu kellahtelee ja on aina menettänyt tasapainonsa herkästi vaikka muuten onkin ketterä.

Tyttö antaa leikata kynnet kun osaa tukevasti pitää kiinni ja kissalla on turvallinen olla. Antaa myös harjata, tosin ei pysy ihan paikallaan aina. Kaunokainen syö huonekasveja ja tämä on uuden kodin hyvä ottaa huomioon.

Elppu menetti juuri kissaystävänsä, vanhemman tyttökissan, joka nukutettiin terveysongelmienvuoksi.

Elppu

Elppu

Elppu on arka mutta valjaissa ulkona osoittanut kiinnostusta ulkoiluun. Elppu on muuten sisäkissa.

Kuulumisia kotihoidosta:

Elpulla on mennyt todella mukavasti, paljon paremmin kun olisin itse uskonut.
Koirani ja muiden koirien kanssa elppu on ollut aivan mahtava, ihan vain jo se että elppu ei juokse karkuun koiraa joten koirille ei iske ajo vietti. Elppu tervehtii koiria ja haistelee, oman koirani kanssa niille muodostunut omanlainen toveruus, Elppu hakeutuu mm. korva pesulle minun koirani luokse .
Ja kaikkiin vieraisiin Elppu on suhtautunut positiivisesti ja tervehtinyt, hyppää syliin puskee. Ja siis aivan kaikkien, Elpulle lapset ovat olleet aivan samalla tasolla, on ihan pientenkin lasten syliin/lähellä tervehtimään ja siliteltäväksi hakeutunut ja ihan silmin nähden nauttinut kaikesta tästä huomiosta. Jokainen joka on Elpun tavannut livenä niin lapsi kuin aikuinen on rakastunut kyllä Elppuun – paitsi muutamat jotka eivät eläimistä välitä ja Elppua kun ei kiinnostaa pitääkö ihmiset hänestä vai ei, menee silti innokkaasti syliin ja puskemaan.
Elpun paras ominaisuus on kyllä sen avoimuus kaikkia ihmisiä ja eläimiä kohtaan.

 Varaajana toimii Sanna

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN