Kataja & Ruska

Kataja&Ruska

Kataja&Ruska

Kataja&Ruska muuttivat uuteen kotiin 7/2015

Tämä valloittava kissakaksikko etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Maatiaiskissa Ruska on 5-vuotias ja painaa n.4kg, Kataja puolestaan on 8-vuotias myöskin n.4kg painava maatiaiskissa jossa on ilmeisesti ¼ norjalaista metsäkissaa. Molemmat kissat on sterilisoituja ja heidän siru sekä rokotusasiat tarkistetaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä. Kissat asustavat Mikkelissä, mutta ovat tällä hetkellä hoidossa Jokioisissa.

Ruska&Kataja

Ruska&Kataja

Molemmat kissat ovat tottuneet matkustamiseen eivätkä paikan vaihdoista juurikaan stressaannu. Ruska on kissakaksikosta se joka enempi tarvitsee kissakaveria ja tämä kaksikko etsiikin mielellään yhteistä kotia mutta myös erilleen muutto on mahdollista. Kissat ovat pääasiassa eläneet elämänsä sisäkissoina mutta hoitopaikassaan ovat myös päässeet tutustumaan ulkoelämään enemmän. Molemmat kissaneidit ovat sisäsiistejä ja osaavat tehdä tarpeensa siihen varattuun paikkaan. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta kummaltakin. Kataja antaa myös pestä itsensä tarvittaessa.

Ruska

Ruska

Ruska on luonteeltaan itsenäinen, utelias ja leikkisä. Suhtautuu vieraisiin ihmisiin alkuun hieman varautuneesti ja haluaakin tutustua heihin omilla ehdoillaan. Uteliaisuus useimmiten voittaa kuitenkin arkuuden. Ruska on lasten kanssa kiltti ja kärsivällinen. Ruska tykkää yöksi käpertyä sängyn jalkopäähän nukkumaan.

Kataja

Kataja

Kataja on luonteeltaan hyvin ihmisystävällinen ja kaipaa paljon huomiota. Tämä tyttönen lähestyykin myös vieraita hyvin ennakkoluulottomasti. Myös Kataja on leikkisä ja tykkää painia kaverinsa Ruskan kanssa.

Kataja

Kataja

Molemmat ovat hoitopaikoissaan kohdanneet muita eläimiä mutta hyvin vähän, ovat kuitenkin sopeutuneet ajan kanssa myös toisiin eläimiin. Kataja saattaisi sopeutua Ruskaa paremmin ainoaksi kissaksi jos vaan saa tarpeeksi huomiota ihmisiltä.

Kummallakaan kissalla ei ole allergioita, mutta eläinlääkärin mukaan Katajalla on herkkä vatsa, johon on suositeltu ruokavaliota, joka koostuisi pääosin sei-kalasta ja Gastro Intestinal –kuivaruuasta.

Ruska

Ruska

Mikäli sinulla olisi tarjota tälle ihanalle kaksikolle uusi koti ota yhteyttä varaajaani. Kissat etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia mutta myös erikseen sijoitus on mahdollista.
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN