Noppa

Noppa

Noppa

3-vuotias Abessinialainen Noppa neiti etsii uutta kotia, koska ei tule perheen toisen kissan kanssa toimeen. Noppa on leikattu, madotettu, rokotettu ja sirutettu. Noppa painaa n.2,8kg ja neiti odottelee uutta kotia Tampereen suunnalla.

Noppa

Noppa

Noppa on elänyt elämänsä sisäkissana, joka on saanut vierailla lasitetulla parvekkeella. Valjaisiin häntä ei ole opetettu. Noppa on äärettömän vilkas, utelias ja sosiaalinen tapaus joka osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen. Noppa ei ole koskaan ollut aggressiivinen ihmisiä kohtaan vaan se on ihmisille hyvin lempeä ja huomionkipeä. Noppa on rodulle tyypillisesti myös hyvin älykäs. Nopalla on hyvin vähän kokemusta lapsista, mutta tulee varmasti myös lasten kanssa toimeen. Noppa saattaisi tulla toimeen myös kissoihin tottuneen koiran kanssa, kissakaverin tulisi olla nuori tai pentu joka on energiatasoltaan samanlainen kuin Noppa itse on.

Noppa

Noppa

Nopalla ei ole allergioita, tällä hetkellä kissa syö satunnaisen kotiruuan lisäksi eläinkaupan kuivaruokaa (Thrive, Power of Nature) ja purkkiruokaa (Feline Porta) sekä raakaa lihaa, kalaa kypsänä sekä kypsennettyä ja raakaa kanaa.
Nopalla on viime syksynä todettu astma. Astmaa hoidetaan kaksi kertaa päivässä inhaloitavalla lääkkeellä, jonka Noppa ottaa aerokatin kautta. Lääke on helppo antaa eikä sen antamisessa ole Nopalla mitään ongelmia. Lääkkeen kustannus on n. 15€/kk. Lääkkeen anto ei vie päivästä kuin hetken aikaa.

Noppa

Noppa

Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat Nopan kanssa hyvin ja tyttö osaa matkustaa eri kulkuneuvoilla mallikkaasti. Noppa ei raatele huonekaluja ja on sisäsiisti.

Jos sinulla olisi tarjota koti tälle nuorelle ihmisläheiselle ja aktiiviselle kissa neidille niin ota rohkeasti yhteyttä varaajaani.
Varaajana toimii Marjukka

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN