Pöllö

image1

Pöllö 2v

Pöllö sai kodin 6/2015 Turusta.

PöllöPöö on reilu 2vuotias kissapoika, joka vietti pentuaikansa Kodinvaihtajat ry:n kotihoitopaikassa (vanha ilmoitus sivun alaosassa). Pöllö sai kodin, mutta etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Pöllö on todella rauhallinen ja nauttii päiväunista mahan päällä kehräten.

Pöllö on elänyt toisen kissan kanssa koko elämänsä, mutta leikkikaveria hänestä ei saa, Pöllö kun mieluiten nukkuu ja katselee mitä ympärillä tapahtuu.

Pöllö

Pöllö

Hyvin perso ruualle tämä herra on ollut pienestä pitäen, ja kerjää ruokaa kovaan ääneen aina tilaisuuden tullen ja saattaa käydä varkaissa jos pöydälle on jotain jäänyt!

Pöllö tykkää silittelystä, mutta ei viihdy sylissä muutakuin omin ehdoin. Ei kuitenkaan koskaan tee mitään, lähtee vain pois.
Pöllö on elänyt pienten lasten kanssa sisäkissana ja hyväksyy myös muita kissoja ja koiria.

Pöllö on leikattu ja rokotettu 2013 ja vuonna 2014 karkaamisseikkailun yhteydessä käynyt eläinlääkärillä tarkistuksessa ja madotettu.
Pöllö on kaikkiruokainen eikä hänellä ole allergioita
Pöllö odottelee uutta kotia satakunnassa.

Pöllön varaajana toimii Tanja

 

Pöllön alkuperäinen ilmoitus:
Sydäntenmurskaaja!

Pöllö

Pöllö

Pöllö sai hassun nimensä heti ensimmäisenä päivänä, koska näytti pikkuruisena
ihan pieneltä pöllönpoikaselta hieman surumielisine silmineen. Myös papukaijaksi kutsuttu Pöllö tykkää kiivetä hoitajan olkapäälle istumaan hinnalla millä hyvänsä.

Pöllöstä ja Usvasta on tullut erittäin ihmisläheisiä ja he oikein kilpailevat ihmisen huomiosta, läheisyydestä ja rapsutusten määrästä.

Pöllö

Pöllö viihtyy välillä ihmisen sylissä jopa mieluummin, kuin leikkii kavereidensa kanssa. Hänestä on myös hankala saada valokuvia, koska hän on koko ajan niin lähellä 😀 Pöllö on tämän joukkion ainoa poika ja
sen kyllä huomaa ainakin kasvussa ja ruuan määrässä. Tältä pojalta ei ruokahalua puutu!