Hilla

HILLASTA EI OTETA LISÄÄ KYSELYITÄ

Hilla alias Hilu on 2 vuotias Basenji tyttönen Oulusta. Hilla on rakastettu koira ja omistajat ovat tehneet vaikean päätöksen luopua koirasta ajanpuutteen ja elämäntilanteen vuoksi.

Mitä sanoit, häh?

Mitä sanoit, häh?

Hillasta löytyy herkkyyttä, hermostuneisuutta, huomionkipeyttä, leikkisyyttä ja on vähän höntti. Hilla on hyvin kiintynyt perheeseensä ja on ihan kaikessa mukana….eli hyvin usein jaloissa.
Hilla vihtyy sohvalla, nukkuu mielellään sängyssä peiton alla ja rakastaa lämpöpatteria ja rapsutuksia.
Hilla arastelee vieraita mutta kun saa itsenäisesti ja  rauhassa tutustua, on sitten jo vaatimassa rapsutuksia. Alle kouluikäisiin lapsiin omistaja ei ole saanut Hillaa tottumaan.
Hilla on asunut kerrostalossa koko ikänsä. Mökillä ollut pihassa irti, seuraa omistajaa sisälle itsenäisesti. On kuitenkin riistaviettinen, eikä siksi voi pitää irti missä vaan.  Vetää ajoittain hihnassa. Peruskoulutus tehty.
Hilla ei ole tottunut kissoihin, ei tykkää saman rodun edustajista eikä dominoivista koirista.
Minä Hilu itte tässä

Minä Hilu itte tässä

Hilla tarvitsee päivittäin paljon liikuntaa. Hilla osaa juosta polkupyörän tai rullaluistelijan vieressä, tykkää hakea heitettyä keppiä ja on kova leikkimään.
Hilla on ollut terve, rokotukset ovat kunnossa ja on tunnistesirutettu. Omistaja harkitsee sterilointia.
Hillalle etsitään liikunnallista kotia jossa voi osallistua kaikkeen puuhailuun.  Perheessä ei saisi olla alle 10v lapsia. Hilu tarvitsee määrätietoisen omistajan jolla on kokemusta koirista. Rotutuntemus katsotaan eduksi.

Aah, lisää tätä

Aah, lisää tätä

 

Varaaja toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Terve! Olisitko sinä minun uusi omistaja?

Terve! Olisitko sinä minun uusi omistaja?