Onni

Onni

Onni siirtyi uuteen kotiin 7/2015

 

Kaikkien kaveri leikattu Onni poitsu etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Onnilla on ikää kohta 7-vuotta ja poika painaa reilut 7kiloa. Onnin rokotus, madotus ja siru asiat tullaan hoitamaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä. Onni odottelee uutta kotia Lappeenrannassa.

Onni ottaa rennosti!

Onni ottaa rennosti!

 

Onni on aina ollut sisäkissa, mutta satunnaisesti kesällä on käynyt valjaissa ulkoilemassa ja poika nauttiikin ulkoilusta paljon. Onni on varsin sosiaalinen, poika viihtyy ihmisten lähellä ja kaipaa seuraa. Onni tykkää kun häntä harjataan. Onni kerjää ruokaa kiehnäämällä ja on luonteeltaan ehkä hieman koiramainen. Poika on kovin utelias, mutta Onni ei ole varsinainen sylikissa tykkää kuitenkin olla ihmisten vieressä paljon. Onnista saa myös vaikka päiväuniseuraa sohvalle.

Onni nukkuu

Onni nukkuu

Onnilla on oikeassa silmässä herpes joka ei haittaa normaalia arkea, satunnaisesti silmään on laitettu silmätippoja koska silmä rähmii kyynelkanavan umpeutumisen vuoksi myös vedellä pyyhkiminen aika ajoin pitää silmän puhtaana.

Onni

Onni

Onni syö tavallista kaupan märkäruokaa ja royal caninin sterilisoiduille kissoille tarkoitettuja raksuja. Onni on perso ruualle ja kupit tyhjeneekin melko nopeasti. Mitään allergioita Onnilla ei ole.
Onnilla ei ole kokemusta muista eläimistä.

Onni

Onni

Onni etsii kotia jossa se saa paljon huomiota ja rapsutuksia. Tästä kissasta saat varmasti seuraa päivän puuhasteluihin. Jos kiinnostuit Onnista niin ota reippaasti yhteyttä varaajaani!
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN