Nano


*NANO ON SIIRTYNYT UUTEEN KOTIIN 11/2015*

 

Nano on oikein ihana Rottweiler-Akita mixeri Tampereelta. Ikää Nanolla on 5 vuotta ja painoa on kertynyt n.35kg. Neiti on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Nano

Nano

Nano on oikein ihmisystävällinen, rakastaa ehdoitta ja sopeutuu lapsiperheeseen. Nanolle toivotaan kotia jossa olisi vakaa pohja elämälle, ja suuria muutoksia ei olisi tiedossa, koska Nano stressaa muutoksia kovasti. Nano stressaa nykyisessä ympäristössä, ja Nano tarvitsee selkeät rutiinit joiden mukana Nano voi mennä päivän kerrallaan ja huomata sen että elämä onkin ihan mukavan tasaista kun sen vain oivaltaa. Nanolla on eroahdistusoireita, ja siksi uutta kotia toivotaan mielellään rauhallisesta asuinympäristöstä, ei missään nimessä kerrostalosta, eikä kaupungin keskustasta.

Yksin jäädessään Nano aloittaa itkemisen ja ulvomisen, ja tähän ei ole auttanut mitkään keinot. Välillä on ollut muutosta parempaan, mutta esimerkiksi omistajan vapaapäivät,lomat ym sotkevat Nanon pakan ja tulee taantuma jonka jälkeen kaikki alkaa taas alusta.

Lenkillä on ohituksien kanssa ongelmia, Nanolla on kova remmirähinä ja koiran kiinnipitämisessä on täysi työ. Kumminkin jos vastaantuleva ihminen koiransa kanssa uskaltaa pysähtyä kohdalle ja jäädä vaikka juttelemaan, Nano rauhoittuu ja on hyvin innoissaan. Jänikset saavat neidin aivan pois tolaltaan, Nano olisi kovasti menossa jokaisen rusakon perään.

Nano

Nano

Nanolle voisi sopia toinen koira kaveriksi, ehkäpä leikattu uros, kunhan toinen koira on tarpeeksi itsevarma ja ei alistu jos Nano yrittää pomottaa.

Lapsiperhe voisi olla myös toivottu, koska Nano rakastaa ihmisiä todella paljon ja vaatii todella paljon huomiota.

Nano

Nano

 

 

Hoitotoimenpiteet aiheuttavat Nanolle suurta stressiä, varsinkin kynsien leikkaus, mutta kauhusta jäykkänä Nano antaa ne kumminkin tehdä. Nanolla on todella runsas karvanlähtö, ja karvaa lähteekin oikeastaan aina harjatessa. Pesuista Nano ei ole moksiskaan.

Ukkonen ei ole Nanon mieleen, vaan silloin myös stressaantuu.

Kaikkiruokainen tämä neiti on, ja kotoa pois lähtiessä helpottaakin jos Nanolle jättää aktivointileluja ja muuta touhuttavaa missä on ruokaa sisällä.

Nano on aktiivinen ja vaativa koira, ja siksi Nanoa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Eläinlääkäri on todennut neidin perusterveeksi koiraksi.

Nano

Nano

 

 

 

 

 

 

 

Varaajana toimii Jenna.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN