Rene

*RENE ON MUUTTANUT UUTEEN KOTIIN 4/2015*

 

Rene on komea 2vuotias leikkaamaton saksanpaimenkoira uros Espoosta. Painoa herralla on noin 40kg ja korkeutta 70cm. Rokotukset ja sirutukset on kunnossa.

Rene

Rene

Rene etsii kotia itsestään riippumattomista syistä.

Rene on hieman epävarma toisia koiria kohtaan, ja lenkillä se näkyy esimerkiksi remmirähjäämisenä, joten uudelta kodilta toivottaisiin pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä remmikäyttäytymisen parantamisen kanssa. Tilannetta on saatu nykyisessä kodissa huomattavasti parannettua, ja treenin jatkamisella saa varmasti loistavia tuloksia aikaan.

Kerrostalossa tämä herra on asunut, joten se asuinmuoto ei ole poissuljettu. Uusi koti vois siis olla omakotitalo, paritalo, rivitalo tai kerrostalo, millaisessa nyt asutkaan. Pääasia olisi että löytyisi hyvä ja rakastava koti.

Lapsetkaan ei ole tälle herralle ongelma, mutta innostuessaan voi perheen pienimmät

Rene

Rene

kumota, pahalla sitä ei kumminkaan tee.

Rene

Rene

Rene on hyvin energinen tapaus, ja toivotaankin että uudella kodilla olisi tarjota herralla tarpeeksi aktiviteettejä. Peruskoulutus jäbällä on hanskassa, ja pari muutakin kivaa temppua osaa.

Eläinlääkärillä todettu perusterveeksi kaveriksi.

Jos sinulla olisi tarjota tälle hurmaavalle herralle loppuelämän koti, niin sormet syyhyämään näppikselle ja kotiselvityslomaketta täyttämään!

Renen varaajana toimii Jenna.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN