Luka

Luka

Luka

*LUKA ON MUUTTANUT UUTEEN KOTIIN 4/2015*

Luka on kastroitu suomen lapinkoira poika jolla on ikää 5v7kk. Luka etsii uutta kotia perheen pahentuneen allergian ja astman takia itsestään riippumattomista syistä. Luka on madotettu, sirutettu ja rokotettu. Painoa pojalla on n. 22kg ja korkeutta n.48cm. Kotia Luka odottelee Tampereella.

Luka

Luka

Luka on energinen, touhukas, vilkas ja sosiaalinen koira, joka kaipaa paljon liikuntaa ja aktivointia. Poika rakasta ulkoilua, mutta on aina asunut sisällä perheen kanssa ja on täysin perhekoira. Luka on miellyttämisenhaluinen poika, jota varmasti on helppo kouluttaa johdonmukaisella toiminnalla. Luka rakastaa koirakavereita, mutta ihan kaikki toiset koirat eivät pidä Lukan energisyydestä sekä riehakkaasta painista. Lukalla on myös taipumusta yrittää dominoida nuoremia uroskoira jos siihen tilaisuus tulee.

Luka

Luka

Luka tulee toimeen myös kissojen kanssa, mutta alkuun saattaa jahdata ja haukahdella niille mutta ei ole aggressiivinen, komentamalla jättää kissat rauhaan. Luka tulee toimeen lasten kanssa hyvin, mutta saattaa olla mustasukkainen jos esimerkiksi vieraat huomioivat vain lapsia. Tämä ilmenee niin, että Luka tunkee itsensä syliin/viereen lapsen sijasta.
Lukalla on parantamisen varaa hihnakäyttäytymisessä sekä vieraiden vastaanottamisessa. Vieraat otetaan vastaan haukkumalla ja tämä saattaa joitakin tulijoita pelottaa vaikka Luka ei pahaa tarkoitakaan on vain innoissaan. Vieraiden päälle ei kuitenkaan juuri hypitä vaan poika pyörii innokkaasti jaloissa. Hihnassa poika vetää ja haukkuu herkästi toisille koirille ja toisinaan ihmisille/pyörille. Luka on haukkuherkkä, mutta tottelee hyvin komentoja. Luka on asunut myös kerrostalossa ongelmitta. Luka osaa istua, mennä maahan, antaa tassua ja odottaa. Luka on sisäsiisti eikä tuhoa tavaroita.

Luka

Luka

Lukalla on melko herkkä vatsa, eikä se kestä suuria määriä uusia ruokia kerralla. Luka syö Jahti&Vahdin kana-riisi/energia nappuloita sekä saa satunnaisesti pedigreen koiranmakkaraa herkkuna. Allergioita ei ole todettu. Luka on hyvin perso ruualle ja tilaisuuden tullen saattaa käydä ruoka varkaissakin. Hoitotoimenpiteet onnistuvat Lukan kanssa joskin poika ei niistä juuri innostu, mutta antaa ne kuitenkin kiltisti tehdä.

Luka

Luka

Vilkkaan ja touhukkaan koiran toinen puoli on oikea halinalle, joka rakastaa huomiota, rapsutuksia ja yhteistä sohva-aikaa. Pusut eivät tältä koiralta lopu kesken. Lukasta saa hyvän seuran pitkille lenkeille säässä kuin säässä, palloleikkiin sekä uimaan mitä Luka rakastaa. Jos sinulla on siis tarjota tälle ihanaakin ihanammalle pojalle koti niin ota yhteyttä varaajaani.
Varaajana toimii Marjukka

 

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN