Onni

Onni

Onni

Onni on muuttanut uuteen kotiin 5/2015

Onni on 5-vuotias leikkaamaton kiinanharjakoirauros. Painoltaan noin 7 kiloa.

Onni on lempeä ja hellä koira aikuisille ihmisystävilleen. Onnin rakkaimpia harrastuksia ovat sohvalla oman ihmisensä kainalossa makailu, veneily ja mökkeily. Uusien ihmisten suhteen Onni on ensin vähän varautunut, mutta tutustuu kuitenkin mielellään uusiin ihmisiin pienen arvioinnin jälkeen.

Pienistä leikki-ikäisistä lapsista Onni ei välitä. Onni stressaantuu lapsista aika tavalla ja saattaa käyttäytyä lasten läsnäollessa arvaamattomasti. Stressitilanteissa on esiintynyt muutaman kerran sisälle merkkaamista ja varoittamisen jälkeen ahdistavassa tilanteessa lapseen kohdistuvia näykkäisy-yrityksiä. Tästä syystä Onnia ei luovuteta pienten lasten perheeseen tai perheeseen, jossa suunnitellaan perheenlisäystä.

Onni

Onni

Rauhallisemmassa ympäristössä stressin aiheuttamat oireet poistuvat ja Onni on rauhallinen oma itsensä. Aikuisia ihmisiä tai vanhempia rauhallisempia lapsia Onni ei ole yrittänyt näykkiä ja kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin.

Onni on tottunut toisiin koiriin ja kissoihin, niiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Lenkilläkin Onni käyttäytyy mallikkaasti, ei vedä tai rähjää vastaantulijoille. Onni pitää erityisesti hyvällä säällä ulkoilusta ja silloin jaksaa pitkiäkin lenkkejä, mutta talvella tai huonolla ilmalla Onni keskittyisi mieluummin sohvalla köllöttelyyn. Onni on tottunut elämään omakotitalossa, mutta ongelmia kerrostalossa tai kaupungissakaan ei ole ollut, Onni saattaisi viihtyäkin kaupungissa mieluummin kuin maalla.

Onni

Onni

Onni on asunut samassa perheessä pennusta asti. Onnilla todettiin pentuna sydämessä reikä ja Onni käytettiin sydämen ultraäänitutkimuksessa. Eläinlääkärin mukaan rei’än vaikutusta elinikään ei voi ennustaa, mutta niin kauan, kuin Onni on oireeton, varsinaista syytä huoleen ei ole. Onni on ollut muutoin erittäin terve ja reipas tähän asti, eikä sydän ole aiheuttanut mitään oireita. Uudessa kodissa Onnin sairaus tulee kuitenkin osata ottaa huomioon, sekä hoidon että mahdollisten  hoitokustannuksien osalta.

Onni odottelee uutta kotia Nummelassa.

 Varaajana toimii Sanna

ONNISTA EI OTETA ENÄÄ LISÄÄ KYSELYITÄ!

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN