Pax *varattu*

Pax

Pax

Pax siirtyi uuteen kotiin 4/2015

 

Pax on vuoden ikäinen sekarotuinen (Cavalier/Shapendoes) leikkaamaton uroskoira. Paxin rokotukset, madotus ja siru asiat tullaan hoitamaan kuntoon ennen luovutusta. Pax painaa 15-18kg ja on 45cm korkea. Pax odottelee uutta kotia Oulussa.
Pax on luonteeltaan sosiaalinen, ahne, seurallinen ja energinen. Poika on yli-innokas kaikkea kohtaan niin muita koiria kuin ihmisiäkin. Pax tulisi toimeen kaikkien kanssa ja se rakastaa kaikkia yli kaiken. Tämä on myös ongelma sillä Pax ei osaa tulkita toisten koirien eleitä, vaan mennä höseltää omiaan. Toiset koirat eivät välttämättä jaksa Paxia kovin kauaa.

Pax

Pax

Pax ei ole tavannut kissoja, ja yli-innokkuutensa vuoksi ei ehkä sovellu kissakotiin, koirakaveriltakin vaaditaan erittäin pitkää pinnaa tai sitten toisen koiran tulisi olla yhtä innokas ja sosiaalinen kuin Pax. Poika vahtii jonkun verran ja haukkuu esimerkiksi ohi meneviä autoja ja tuulta. Paxille paras koti olisi omakotitalossa tai rivitalossa sillä kerrostalon äänille Pax saattaa haukkua koko ajan.
Paxin koulutustaso on edelleen pentuasteella hän hyppii ja pomppii riemuissaan kaikki vierailijat, ei usko sanaa ”ei”. Tuntuu, että Pax ei jaksa keskittyä oppimiseen ja kaikki opittu unohtuu saman tien. Poika ei myöskään ole sisäsiisti vaan jos kotoa poistuu hetkeksikin niin tarpeita tehdään lattialle. Lisäksi kengät , peitot, tyynyt saavat kyytiä kun Pax niitä maistelee. Huonekalut on vielä toistaiseksi jätetty rauhaan. Pax kärsii myös eroahdistuksesta.

Pax

Pax

Hihnakäyttäytyminen on alkeistasolla sillä jokainen vastaantulija pitäisi päästä tervehtimään vaikka väkisin. Ahneutensa ansiosta makupaloilla kouluttaminen on hankalaa koska poika keskittyy vain 100% herkkuun eikä kuule mitään silloin. Noutoleikeistä tykkää ja näissä onkin ollut onnistumisia.
Hoitotoimenpiteissä hyörii ja pyörii, mutta ei ole ilkeä. Pax tykkää saunoa. Poika on kaikki ruokainen eikä hänellä ole mitään allergioita.
Pax tarvitsee kodin jossa sen kanssa on aikaa touhuta paljon, järjestää pojalle erilaisia aktiviteettaja sekä aivojumppaa. Jos kontaktin poikaan saa voisi siitä tulla vaikka oiva agilitykoira energisyytensä ja vauhdikkuutensa puolesta. Pax on erittäin energinen koira jonka uudelta omistajalta vaaditaan pitkää pinnaa ja kokemusta koiran kouluttamisesta. Mutta hyvällä opilla Paxista saa varmasti oikein ihanan perheenjäsenen useiksi vuosiksi.
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN