Musu

Musu

Musu

MUSU SAI KODIN 3/2015

Musu on 19.10.2009 syntynyt abessinialainen, joka on asunut pennusta asti samassa kodissa ainoana lemmikkinä. Kiltti, hoitajaansa kiintyvä kissaneiti, joka on tottunut ulkoilemaan valjaissa. Talvella ulkoillut parvekkeella ja kylmillä ulkoilureissulla on mukana ollut myös lämpöalusta, jolla istuskellut. Viihtyy luonnon läheisessä ja rauhallisessa ympäristössä ulkona valjaissa pidempäänkin. Hoitajan syliin tulee itse, vieraita haluaa tutkia omaehtoisesti ja antaa silittää, jos vieras ei pelota. Rapsuttelua, harjaamista, silittelyä, virikkeitä ja leikkimistä kaipaa yksin puuhailun ohessa. Pieniä lapsia arastellut aiemmin, tosin osaa myös sähistä, jos joku tuppaa liian lähelle eli sähäkkyyttä löytyy tarvittaessa.

Saunassa on mukavaa nukkua

Saunassa on mukavaa nukkua

Vuoden takainen muutto laukaisi virtsatulehduksen, joka on toistunut muutaman kerran vuoden aikana. Vaatii lääkärissä käynnin tulehdusoireiden ilmaantuessa, hoidettu antibiootein, joita tehostettu vahvemmiksi uusiutumisen jälkeen. Nyppinyt myös vatsan karvapeitettä, jota on hoidettu oireiden ilmaantuessa. Uuden kodin tulee varautua mahdollisiin lääkärikäynteihin tarvittaessa. Eläinlääkäri on epäillyt oireiden olevan psyykkisiä. Musu saattaisi kotiutua toisen kissan kaveriksi paremmin. Kodin vaihdos saattaa poistaa ongelmat. Ennen muuttoa on ollut täysin terve. Ei allergioita, tavallisesta kaupasta ostettu märkäruoka ja eläinkaupasta raksut ovat olleet perusruokina. Musun herkkua ovat mikrossa kypsennetty seiti ja raaka kananliha.

Nykyinen koti toivoisi Musulle osaavaa, kissoista kokemusta omaavaa sekä mahdollisesti kissakaverilla varustettua kotia, joka olisi myös se loppuelämän koti. Musu etsii uutta kotia muuttuneen perhetilanteen vuoksi.

Musu on sterilisoitu, madotettu, sirutettu ja odottaa uutta kotia Jyväskylässä.

Musu kissanpuussa

Musu kissanpuussa

Varaajana toimii Eija

 

 

 

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN