Carlos

Carlos

23.5.2011 Carlos on matkannut omaan kotiin Kauhavalle!

Carlos on 3-vuotias cockerspanieli uros, joka etsii uutta kotia eroahdistuksen ja “pomottamisen” takia.

Carlos on otettu kokemattomaan kotiin, jossa ei ole ollut selkeitä rajoja, eikä koiraa ole osattu kasvattaa oikein. Tästä syystä Carlos on alkanut itse tehdä päätöksiä siitä, kuka saa tehdä, mitä ja milloin. Carlos yrittää saada ihmiset tottelemaan murinalla, mutta jollei murinaa tottele, loppuu se lyhyeen. Carlos ei ole koskaan purrut eikä muutenkaan käyttäytynyt aggressiivisesti ketään kohtaan!

Carlos

Carlos

Carlos

Toinen uuden kodin etsimisen syy on hiljalleen ilmennyt eroahdistus. Eroahdistusta ei ole osattu helpottaa, eikä paikanvaihdokset ole tehneet muutenkin stressaantuneelle
koiralle yhtään hyvää. Lisäksi nyt on juoksuajat, joka voi saada kastroimattoman uroksen hyvinkin pyörälle päästään! Carlos ei ole niinkään tuhonnut paikkoja, mutta pitää meteliä ja on raapinut ovea ja ikkunan alareunaa on pureskellut.

Carlos

Muuten Carlos on todella hyväkäytöksinen koira. Koirapuistoissa on aina käynyt ongelmitta eikä toiset koirat muutenkaan aiheuta Carloksessa mitään negatiivista. On myös hyvin kultainen, tottelevainen ja viisas seurakoira.

Carlos kaipaa jämäkkää kotia, jossa voitaisiin vaikka harrastaa jotain tämän mukavan nuoren miehen kanssa! Aivan pienten lasten perheeseen Carlos ei välttämättä sovi. Poika on kotihoidossa Kirkkonummella, jonne poikaan voi mennä tutustumaan sovittaessa!

Carlos

Carlos

Carlos