Siiri ja Sanni Tiibetinterrierit

SIIRI JA SANNI SAIVAT KODIN 2/2015

Siiri ja Sanni ovat v.2006 ja v.2008 syntyneet Tiibetinterrieri tytöt, jotka etsivät nyt kotia itsestään riippumattomista syistä. Molemmilla tytöillä on sirutukset, rokotukset ja madotus kunnossa, mutta tytöt ovat leikkaamattomia. Painoa heillä on 10kg ja korkeutta 40cm. Asustavat Espoossa.

Siiri ja Sanni

Siiri ja Sanni

Tytöt ovat ongelmattomia, ja mikä tahansa asumismuoto käy heille. Okt,rivi,-tai paritalo olisi toiveissa, kun ovat tottuneet omaan pihaan, mutta viimeinen puoli vuotta on mennyt kerrostalossa ja sekin on sujunut hyvin.

Siiri on enemmän varautuneempi kuin Sanni, ei mene heti vieraiden luokse ja voi tarkkailla heitä nurkasta, ja vaatii hoitotoimenpiteissäkin hieman napakampia otteita. Siiri ei myöskään tule toimeen isompien koirien kanssa. Sanni puolestaan on oikein leppoisa tapaus, ja hänet löytääkin hyvin usein jaloista kerjäämässä huomiota. Sanni rakastaa hoitotoimenpiteitä, varsinkin harjausta.

Siiri ja Sanni

Siiri ja Sanni

Lapsista näillä tytöillä ei ole kokemusta, eli etsivät perhettä jossa lapset olisivat mielellään jo koulussa tai hieman vanhempia.

Muista koirista ei myöskään ole kokemusta, ja tutustuttaminen on ollut hieman vaikeaa.

Lenkillä tytöt ilmoittavat vastaan tulevat lastenvaunut, koirat ja hämärässä kaikki on vähän jännää, varsinkin vastaantulevat hahmot. Vetävät jonkin verran.

Siiri ja Sanni

Siiri ja Sanni

Kaikenkaikkiaan oikein mukava koirakaksikko, joka etsii kotia nyt kiireellä. Olisi ihanteellisesta jos tytöt pääsisivät samaan kotiin, kun ovat koko elämänsä yhdessä olleet.

Varaajana toimii Jenna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN