Kissakaksikko Igor & Ivan

*IGOR JA IVAN SIIRTYNYT UUTEEN KOTIIN 3/2015*

Bengalinkissat Igor ja Ivan ovat aivan mahtava kaksikko Helsingistä, poitsut ovat veljeksiä ja ikää heillä on 5v. Molemmat pojut on leikattuja, madotukset on myös kunnossa. Sirut ja rokotukset tullaan hoitamaan kuntoon ennen uuteen kotiin luovutusta. Painoa heillä on n.6kg.

Igor ja Ivan

Igor ja Ivan

Pojat etsivät uutta ja yhteistä kotia, koska ovat stressaantuneet nykyisessä kodissaan pienestä lapsesta. Olisi siis toivottavaa että uudessa kodissa lapset olisivat vähintään kouluiässä.

Igor

Igor

Igor on stressiherkempi lapsen vuoksi, ja oireilee jonkin verran, se näkyy säikkyilynä, mouruamisena ja pissailuna vääriin paikkoihin. Igor on käytetty eläinlääkärissä, ja eläinlääkäri on todennut että pissailun syy on psyykkinen joka johtuu lapsesta ja Igor on terve siltä osin.

Molemmilla pojilla on lonkkavika, joka ei kumminkaan kissojen menoa ja meininkiä häiritse, eikä asialle tarvitse tehdä mitään. Lonkat eivät oireile mitenkään, mutta olisi toivottavaa että poikien paino pysyisi uudessakin kodissa aisoissa, ettei lonkat oireilisi tulevaisuudessakaan.

Pojat ovat äärimmäisen ihmisrakkaita, ja he etsivätkin kotia jossa saisivat huomiota ja jossa ei olisi muita eläimiä. Pojilla on omia hauskoja tapoja, Ivan osaa mm.avata kaapin ovet, ja yhdessä he availevat asunnon ovia. He osaavat myös tulla kutsusta luokse kun ihminen voittaa heidän luottamuksensa.

Ivan

Ivan

Igor ja Ivan ovat olleet hoidossa, ja siellä ei ole ollut mitään ongelmia joita heillä kotona on. He ovat tottuneet myös matkustamaan kaikissa muodoissa, mm. autolla ja junalla. Muutotkaan eivät ole poikia stressanneet, heille on ollut pääasia että rakkaat ihmiset pysyy ympärillä.

Igor

Igor

Poikien varaajana toimii Jenna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN