Tuffe

Tuffe

Tuffe

Tuffe siirtyi uuteen kotiin 1/2015

Tuffe on vajaa 4-vuotias leikattu valloittava sekarotuinen (corgi/ranskanbulldoggi) tyttönen vailla omaa loppuelämänkotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Tuffe painaa 14kg ja kokoa on kertynyt 30cm. Tuffelta löytyy siru ja rokotukset ovat kunnossa.

Tuffe

Tuffe

Tuffe on luonteeltaan ihmisrakas, kiltti tyttö joka rakastaa kuorsata sohvannurkassa, mutta lähtee myös mielellään pidemmällekin lenkille. Ei liiemmin hae rapsutuksista, mutta tykkää kun sitä kupsuttaa ja kuhnuttaa. Sylissä ei viihdy, paitsi silloin kun itse tulee syliin. Kotona Tuffe on rauhallinen, ei tee itseään tykö koko aikaa mutta leikkii kyllä. Yksin ollessaan nukkuu eikä tuhoa paikkoja ja on sisäsiisti. Tuffe pitää lapsista, tosin ei ole niihin juurikaan tottunut ja, jos kylään tulee lapsia onkin katsottava ettei Tuffe kaada pienempiä kumoon moikatessaan.

Tuffe

Tuffe

Tuffea on vuosi sitten purrut irrallaan ollut koira ja tämä onkin jättänyt tyttöselle pelkoa vieraita koiria kohtaan, tämä ilmenee rähjäämisenä. Asiassa on menty parempaan suuntaan pienin askelin. Tutustuu kyllä uusiin koiriin, kunhan saa sen tehdä omilla ehdoillaan ja pikkuhiljaa. Tutuista koirista Tuffe pitää. Tuffelle olisikin mukavaa löytää koti jossa ei olisi välttämättä muita koiria tai jos koirakaveri uudesta kodista löytyy tämän tulisi olla 100% kiltti sillä Tuffe kyllä vastaa murinaan takaisin jos joku sille murisee. Kissoista Tuffe on kiinnostunut mutta ne myös pelottavat neitiä joka saattaisikin näitä innostua jahtaamaan joten kissakoti ei hänelle ole hyvä vaihtoehto. Tuffella on myös taipumusta vahtia jonkun verran joten kerrostaloelämä ei hänelle sovellu koska rapusta kuuluviin ääniin hän reagoi haukkuen.

Tuffe

Tuffe

Tuffe osaa peruskäskyt tänne, istu, maahan ja paikka. Tottelevaisuudessa on parantamisen varaa, tottelee kyllä jos tietää siitä jotenkin hyötyvänsä. Tuffe on hyvin corgimainen käytökseltään ja itsepäinen luonteeltaan. Remmissä saattaa välillä innostua vetämään, mutta lenkillä ollessaan tykkää pääasiassa nuuskutella rauhassa uusia hajuja. Kepit ovat Tuffelle maailmantärkein asia. Tuffe suhtautuu uusiin asioihin epäilevästi ja on luonteeltaan mietiskelijä.

Tuffe

Tuffe

Tuffe syö Royal Caninin hypoallergenic ruokaa, varsinaisia allergioita ei ole todettu, mutta yliherkkyyttä joitain ruokia kohtaan on ja muut ruuat ovat aiheuttaneet vatsaongelmia. Tätä ruokaa on saanut nyt vuoden verran ja vatsa on toiminut moitteettomasti. Lisäksi neiti on saanut mm. kuivattua maksaa, sydäntä, keuhkoja, peuran ja poron korvia. Kaikki vilja on kiellettyjen listalla.

Tuffe

Tuffe

Tuffe on aivan ihana pieni suuri persoona, mahtava ihmisrakas seurakoira vähän verkkaisempaan menoon. Tuffe onkin aina valmis päiväuniseuraksi. Se rakastaa nuuskutella ulkona rauhassa asioita eikä sillä ole kiire minnekään. Tuffe tarvitsee ihmisen joka rakastaa sitä ja jolla on tarjota sille rauhallinen koti ja sohva jonka nurkkaan saa käpertyä omaan rauhaan. Mieluiten Tuffe etsii kotia omakoti/rivitalosta.

Tuffe odottaa uutta kotia Helsingissä.

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN