Leevi

Leevi

Leevi

Leevi siirtyi uuteen kotiin 1/2015

Leevi on 7-vuotias leikattu sympaattinen Welsh Corgi Cardigan poika, joka etsii uutta loppuelämän kotia perheestä jossa ei ole aivan pieniä lapsia ja josta löytyy kokemusta koirista. Leevi on 35cm korkea ja painaa 21kg. Leevi on juuri madotettu, sirukin löytyy ja rokotukset tullaan hoitamaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Leevi

Leevi

Leevi tulee toimeen kaikkien kanssa niin kissojen, koirien kuin ihmistenkin. Vieraiden tullessa Leevi pyörii iloisesti tulijoiden luona tarkastamassa ketä kotiin saapuu, mutta rauhoittuu kuitenkin hyvin nopeasti syömään omia luitaan. Poika on saanut viettää kesät rannikolla ja rakastaakin uimista ja ulkona vapaana liikkumista. Kepin perässä jaksaa juosta lukemattomia kertoja, mutta on luonteeltaan sellainen että ulkoillessa voi hyvinkin laittaa liinat kiinni ja päättää ettei enää liiku metriäkään. Leevi asuu nyt kerrostalossa ja vahtiikin kaikkia rapusta kuuluvia ääniä kovasti, mutta yksin ollessaan ei päästä ääntäkään. Hän on täysin sisäsiisti eikä myöskään tuhoa paikkoja yksin ollessaan. Leevi kuitenkin haukkuu kun joku poistuu kotoa sekä näykkii tassujen kuivaamisen yhteydessä mikäli tätä ei tehdä rauhallisesti ja määrätietoisesti.

Leevi

Leevi

Leevillä todettiin alkuvuodesta kipuja, joiden vuoksi hakeuduttiin lääkäriin. Leeviltä leikattiin piilokives jonka yhteydessä poika myös kastroitiin. Leevillä on kuitenkin nivelkipuja, jotka tarvitsevat lääkitystä, kerran puolessa vuodessa cartrophen kuuri ja lisäksi Leevi saa lisäravinteita (msm).
Leevi osaa käskyt: irti, paikka, vapaa, istu, maahan vierelle, hae, tänne, ajoneuvoon nouse, pois tieltä. Leevi on hyvin älykäs ja äärettömän huumorintajuinen. Leevi on tottunut liikkumaan vapaana, tottelee todella hyvin irrallaan ollessaan eikä säntäile muiden koirien perään.
Leevi syö viljatonta kuivamuonaa, vihanneksia sekä maksaa, lihaa tms viikottain ruokaan lisättynä.

Leevi

Leevi

Haukkuherkkyyden vuoksi Leevi ei sovellu kerrostaloon ja nivelkipujen vuoksi ei ihan pienten lasten perheeseen vaikkei Leevi vihainen missään nimessä olekaan. Leevi tunnetaan omassa pihapiirissään kaikkien kaverina ja kilttinä koirana. Leevi kaipaa aktiviteetteja vaikkei niveltensä vuoksi ehkä ihan agilityradoille sovellukaan. Leeville etsitäänkin kotia jossa se saisi vielä seuraavat jopa seitsemän vuotta viettää rauhaisia eläkepäiviään osaavan koiraihmisen hellyyttävänä kaverina. Poika odottelee uutta kotia Tampereella.

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN