Boris

Boris siirretty kodin saaneisiin 19.01.2015

Löwchen (pieni leijonakoira) Boris etsii uutta loppuelämän kotia. 

Boris on 6 vuotias, kastroitu, sirutettu, madotettu ja rokotettu 9 kg terve uros.

Boris

Boris

 Perheen toinen koira on tullut sukukypsäksi ja taapero on juuri oppinut kävelemään. Boris ei ole sopeutunut suuriin elämänmuutoksiin, on ahdistunut ja stressaantunut. Perheen taapero on vaarassa joutua uudestaan mukaan reviirikiistaan jonka vuoksi omistajat ovat tehneet vaikean päätöksen luopua pikku Boriksesta, ajatellen koiran parasta.
Viisi ja puoli vuotta Boriksen lempinimi oli Nössö, useimmat perheen tuttavat tuntevat tämän koiran.
Ahdistuneena, stressaantuneena kotona sisätiloissa vahtaa toista koiraa, saattaa näykkäistä lasta, haukkuu ikkunoista näkyville ohikulkijoille, ilmoittaa ovikellon soimisesta, menee kylpyhoneeseen omaan rauhaan järsimään tassujaan.
Mutta taas kun Boris on hoidossa rauhallisessa ympäristössä, tulee Nössö kuvaan, tykkää olla paljon sylissä sohvalla,  tykkää hoitotoimenpiteistä, leikkii mielellään koirapuistossa varsinkin tyttöjen kanssa, kävelee nätisti remmissä vaikka 6km!

Boris on ollut työpäivien ajan yksin/toisen koiran kanssa kotona ennen perheen äidin äityislomaa, ei eroahdistusta eikä tuhonnut paikkoja. 

Boris

Boris

Poitsu on ollut kesämökillä ongelmitta irti, ei lähde omistajan näkökentästä ja tulee kutsusta luokse. Ei ole mielyttämishaluinen, mutta pitää herkuista (lahjottavissa).
Turkista ei lähde karvoja oikein hoidettuna; koiran takapää, pieni osa etujaloista ja tassut ajetaan koneella paljaaksi, Pään karvoja ei leikata. Turkin pitkäksi jätettyyn osaan ei kosketa saksilla.
Boris on ollut terve, kaksi korvatulehdusta. 
Borikselle etsitään uutta kotia rauhalliselta asuinalueelta, perheestä jossa ei ole pieniä lapsia. Boris tarvitsee stressin poistoon rauhaa, säännöllisyyttä ja uudelta omistajalta aikaa, yhteista tekemistä ja huomiota paljon.

 

Varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN