RIRI-Mittelspitz

Riri on 12 vuotias Mittelspitz koira herra Hämeenkyröstä. Riri on leikkaamaton ja hampaat on hoidettu lokakuussa.
 Riri jäi orvoksi lokakuussa, koska hänen emäntä kuoli. Riri ei pidä lapsista ja on haukkuherkkä pystykorvan tapaan sekä on elänyt maalla koko ikänsä.
Riri

Riri

 Riri tykkää toisista koiristakin, mutta ei välttämättä kaikista uroksista. Iloinen ja reipas sekä erittäin innokas, joten koiravuosia saattaa olla useampikin vielä. Riri on tottunut syömään vanhan pienille koirille tarkoitettua ruokaa, joka on ostettu eläinkaupasta. Autoilukin on mieluisaa puuhaa Ririn mielestä. Tosin kauhean pitkiä matkoja ei ole tottunut autossa matkustamaan. Riri saattaa tarvita jonkinlaista tapakoulutusta eikä ole tottunut vieraisiin.
Kodinvaihto saattaa laukaista eroahdistuksen, joten tähän uuden kodin on syytä varautua ja tutustua eroahdistukseen jo etukäteen.

Kuululumisia kotihoidosta:

”Riri hyppäsi automme takapenkille sunnuntaina 30.11 Hämeenkyrössä ja matkusti kanssamme rauhallisesti makaillen Vantaalle. Lähdimme Lassi-koiran ja Ririn kanssa heti täällä metsälenkille ja huomasin, että kävely remmissä sujuu tosi mallikkaasti ja ilman suurempaa huomiota sivuutettiin toiset koirat. Jos Riri joutuu esim. puun toiselle puolelle, hän osaa palata takaisin. Fiksu kaveri.

Kotona oli aluksi pientä vinkumista, mutta pian hän jo tottui. Ei hauku sisällä eikä takapihalla ollenkaan. Sekin oli iloinen yllätys. On antanut jo harjatakin itseään. Riri ei hyppää ollenkaan sohvalle eikä änkeä sänkyyni, vaan nukkuu lattialla sängyn vieressä rauhallisesti. Aamuherätys on ollut n. 8.30, jolloin päästän pikku takapihalle aamupissille ja myöhemmin tehdään aina pitkä metsälenkki. Niistä Riri todella nauttii ja hyppii ilosta ovella, kun ollaan lähdössä ulos. Tässä on oikea retkikoira ja kehuvat kauniiksi ja ei millään uskoisi, että ikää on jo 12v, niin kepeästi jalka nousee.

Riri on nyt ollut kanssamme kolme kokonaista päivää ja nytkin tätä kirjoittaessani makaa tuossa vieressä rauhallisesti.
Lassi-koira (4v. romanian rescue, steriloitu) ja Riri tulevat hyvin toimeen, antavat toisilleen tilaa. Riri on todella laatukoira ja varmaan olisikin oivallinen kaveri sellaiseen perheeseen, jossa ei olisi lapsia. Kaverikoira voisi olla, leikattu narttu tai uroskin, jos on kastroitu. Riri nauttii ainakin tässä laumassa olosta ja käy hakemassa rapsutuksia.

Vaikuttaa tosiaan siltä, ettei mitään sopeutumisvaikeuksia ole ainakaan vielä ilmaantunut. Uskon todella, ettei näin hienolla pojalla ole vaikeuksia löytää vielä uutta kotia. Meillä kun on lapsenlapsia ja Riri ei pidä lapsista. Muutoin voisi loppuelämän koti ollakin vaikka täällä.” 

Riri

Riri

Varauksia hoitaa Marika

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN