Adoptio ja kulukorvaukset

Etsitkö perheeseesi lemmikkiä? Antaisitko kodin, sitä kipeästi tarvitsevalle?

Kauttamme kotia etsivät eläimet ovat syystä tai toisesta tilanteessa, jossa heille etsitään uutta hyvää ja sitoutunutta kotia.

****************************************************************************************

Kun löydät sivuilta eläimen, jolle haluaisit tarjota kodin, täytäthän KOTISELVITYSLOMAKKEEN ja soitat varaajalle vasta sen lähetettyäsi. Mieluusti vaikka seuraavana päivänä, jotta lomake on varmasti ehditty lukemaan. Kiireellisissä tapauksissa toki voit soittaa heti.

****************************************************************************************

Kohdasta Yhteystiedot, löydät toimihenkilöt paikkakunnittain, heidän sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa.

KULUKORVAUKSET:

Kulukorvaus koostuu rokotus-, sirutus-, puhelin- ja kuljetuskustannuksista sekä mahdollisista eläinlääkärikuluista. Jokaisesta kauttamme luovutettavasta eläimestä peritään kulukorvaus huolimatta siitä, onko kyseiseen eläimeen kulunut yhdistyksellä paljon vai vähän rahaa. Tämä mahdollistaa toiminnan jatkumisen.

Kulukorvaus luovutettavista eläimistä:

Kissat

-aikuinen 120€
sisältää kissan sirutuksen, rokotuksen, madotuksen ja steriloinnin/kastroinnin.

-pentu 100€

Koirat

-aikuinen 200€

-pentu 280€

Muut

-tapauskohtaisesti

Kodinvaihtajat ry  FI42 8146 9710 0177 07

Koirat ja kissat luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna ja sirutettuna sekä mahdollisuuksien mukaan steriloituna/kastroituna. Yhdistys ilmoittaa kauttansa kulkeneet sirutetut eläimet Turvasiru-palveluun.

Yhdistyksen kautta otetulla eläimellä ei saa tehdä pentuja ja yhdistys toivoo uuden omistajan leikkauttavan lemmikkinsä kotiutumisen jälkeen vahinkojen välttämiseksi.

Adoptiosopimus:
Eläimen adoptiosopimus

Tulosta kahtena kappaleena mukaan eläimen luovutukseen.

Jos eläin luovutetaan ilman että yhdistyksen toimihenkilö on paikalla, postita adoptiopaperit eläimen varaajan antamaan osoitteeseen kahtena allekirjoitettuna kappaleena sekä palautuskuorella (myös postimerkki) varustettuna.

Kiitos!