Pepe ja Steven

Liedosta yhdistyksen kotihoitopaikasta, suurikokoiset sympaattiset Pepe ja Steven etsivät yhteistä kotia. Nämä 9-vuotiaat kastroidut veljekset toivovat pääsevänsä sisäkissoiksi kotiin jossa ei ole lapsia, koiria, pieneläimiä tai muita kissoja.
Painoa pojilla on 8 kg. Heidät on sirutettu ja rokotettu asianmukaisesti sekä madotetaan ennen luovutusta. EU-passit löytyy myös.  Pepe ja Steven ovat varsinaisia reissukissoja: Pojat syntyivät USA:ssa Philadelfiassa ja elivät siellä nykyisen omistajan kanssa 5-vuotta. Sieltä muuttivat mukana Ruotsiin ja Suomessa nyt melkein vuoden. Veljekset ovat erittäin kiintyneitä toisiinsa ja luovutetaankin vain samaan kotiin.

Pojat ovat perusterveitä mutta Pepen silmäluomi kääntyy ulospäin selvästi. Ei eläinlääkärinkään mukaan aiheuta kipua, leikattavissa olisi mutta ei ehkä enää tässä vaiheessa auttaisi. Hoidetaan putsaamalla päivittäin ja silmätipoilla, Pepe antaa hoitaa silmää hienosti. Silmä vetistää ja voi punoittaakin välillä hieman, mutta tulehduksia ei ole ollut. 
Ruokana normaalit raksut päivällä ja märkäruokaa iltaisin.Molemmat ovat ehdottomasti sisäsiistejä eivätkä ole merkkailleet koskaan. Yksin kotiin jäädessään päivällä eivät tuhoa tai pure mitään.

Pepe

Steven

Luonteeltaan he ovat herkkiä, säikähtävät esim. ovikelloa ja silloin menevät piiloon sängyn alle mutta palautuvat nopeasti. Pikkulapsia pojat pelkäävät. Muut äänet esim. ukkonen tai ulkoa kuuluva melu ei haittaa.
Uudet ihmiset ujostuttavat ja tutustumisessa voi mennä aikaa. Pepe on rohkeampi ja saattaa tulla moikkaamaan. . Pepe on arkuuden jälkeen erittäin ihmisrakas, tykkää olla sylissä tai vieressä koko ajan. Hänen rakkaudenosoituksensa voivat välillä näyttäytyä kovakouraisinakin rakkauden-näykkäisyinä.

Steven viihtyy enemmän yksin omissa oloissaan sängyn alla, kaapin päällä, jossain kulmassa seurailemassa tapahtumia mutta useamman kerran päivässä hän tulee luokse ja haluaa huomiota. Erittäin hyvät luonteet molemmilla niin kauan kuin on kysymys aikuisista ihmisistä.

Pepen ja Stevenin varaajana toimii Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN