Pepe ja Steven

Kissat ovat nyt hoitolassa Raisiossa ja niille esitään kiireesti kotia tai hoitopaikkaa ennen joulua!
olethan yhteydessä jenni.maattanen@kodinvaihtajat.com mikäli voit olla avuksi


Helsingistä suurikokoiset sekarotuiset Pepe ja Steven 9-vuotiaat kastroidut veljekset etsivät yhteistä kotia sisäkissoiksi jossa ei lapsia, koiria, pieneläimiä tai muita kissoja. Painoa pojilla on 8 kg. Heidät on sirutettu ja rokotettu asianmukaisesti sekä madotetaan ennen luovutusta. EU-passit löytyy myös. 

Pojat ovat perusterveitä muuten kuin että Pepen silmäluomi kääntyy ulospäin selvästi mutta ei eläinlääkärinkään mukaan aiheuta kipua, leikattavissa olisi mutta ei ehkä enää tässä vaiheessa auttaisi. Hoidetaan putsaamalla päivittäin ja silmätipoilla, antaa hoitaa hienosti. Silmä vetistää ja voi punoittaakin välillä hieman, mutta tulehduksia ei ole ollut.  Ruokana normaalit raksut päivällä ja märkäruokaa iltaisin sekä ovat tottuneet kerran päivässä saamaan jotain herkkua. Molemmat ovat ehdottomasti sisäsiistejä eivätkä ole merkkailleet koskaan. Yksin kotiin jäädessään päivällä eivät tuhoa tai pure mitään.

Pojat syntyivät USA:ssa Philadelfiassa ja elivät siellä nykyisen omistajan kanssa 5-vuotta. Sieltä muuttivat mukana Ruotsiin ja Suomessa nyt melkein vuoden. Veljekset ovat erittäin kiintyneitä toisiinsa ja luovutetaankin vain samaan kotiin.

Luonteeltaan he ovat herkkiä, stressaantuvat ovisummerista, silloin menevät piiloon sängyn alle mutta palautuvat nopeasti. Muut äänet esim. ukkonen tai ulkoa kuuluva melu ei haittaa. Pojat ovat aika arkoja ensin vieraille mutta riippuu ihmisistä (lapsia pelkäävät)  jäävätkö piiloon koko ajaksi vai tulevatko nopeastikin moikkaamaan. Pepe on arkuuden jälkeen erittäin ihmisrakas, tykkää olla sylissä tai vieressä koko ajan. Hänen rakkaudenosoituksensa voivat välillä näyttäytyä kovakouraisinakin rakkauden-näykkäisyinä.

Steven viihtyy enemmän yksin omissa oloissaan sängyn alla, kaapin päällä, jossain kulmassa seurailemassa tapahtumia mutta useamman kerran päivässä hän tulee luokse ja haluaa huomiota. Erittäin hyvät luonteet molemmilla niin kauan kuin on kysymys aikuisista ihmisistä, muiden eläinten kohdalla Steven on  arvaamaton.

Pepen ja Stevenin varaajana toimii Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN