Toffee

Toffee,perusterve  6-vuotias kastroitu maatiaiskissapoika Oulusta etsii uutta kotia omistajan olosuhteidenmuutosten vuoksi töissä sekä vapaa-ajalla.

Rokotukset ja madotukset hoidettu asianmukaisesti ja sirutetaan ennen uuteen kotiin muuttoa.Toffee on ollut nykyisessä kodissa pennusta saakka sisäkissana eikä häntä luovuteta ulkokissaksi, ulkoilutus tehtävä valjaissa.

Hiekkana kristallihiekkahiekka ja on ehdottomasti sisäsiisti. Luonteeltaan erittäin seurallinen ja leikkisä, vaatii paljon huomiota ihmiseltä jos päivän ollut yksin, ei sillä välin kuitenkaan tuhoa eikä metelöi.  Ei ihan pienten lasten perheeseen, suhtautuu heihin varautuneesti. 

Viihdykkeenä kiipeilyteline, nukkumapaikka ikkunan ääressä ja paljon leluja ympäri asuntoa. Toisista kissoista, koirista tai muista eläimistä ei ole kokemusta joten ehdottomasti koirattomaan kotiin ja mieluummin ainoaksi kissaksi. Kissoista paljon kokemusta omaava osaa ehkä totuttaa toisiin kissoihin, sopivan luonteinen leikkikaveri voisi olla hyväkin asia aktiiviselle ja virikkeitä kaipaavalle Toffeelle.

Leikkii vedellä suihkussa ja kantaa leluja sekä kauppakuittejakin  juoma-astiaansa leikkiäkseen niillä.  Ruokana sekä kuiva- että märkäruoat ja ehdottomasti steriloiduille kissoille tarkoitettua ruokaa ehkäisemään virtsatiekiviongelmaa joka Toffeella oli vuonna -15. Cystaid plus kapseleiden jauhoa saa satunnaisesti märkäruoan seassa ja rakastaa kissanminttua.

Toffee osaa avata ( ja avaa) ovet jos kahva on normaaliasennossa joten se taito täytyy uudella kodilla ottaa huomioon Toffeen turvallisuuden vuoksi ja pitää ulko-ovet lukossa tai kääntää kahvat toisinpäin niin kuin nykyisessä kodissa on tehty. Keittiön- tai muita kaapinovia ei availe.

Löytyykö koti jossa on paljon aikaa leikkiä Toffeen kanssa, osoittaa huomiota ja  tarjota ehdottomasti turvallinen, rakastava  loppuelämä hänelle.

Toffeen kodinetsinnästä vastaa Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN