Kiki

Kiki

Olen Kiki maatiaistyttö 6v, Ylivieskasta. Minut on steriloitu ja viihdyn sisätiloissa. Energiaa ja iloa löytyy minusta kuin pennulta! Rakastan ihmisiä ja pidän pusuttelusta, syliin laitan mielelläni maate. Olen äärimmäisen kiltti Kiki kisuli. Lapsistakin on kokemusta ja jos lapsille on opetettu miten minua käsitellään pidän heistä kovasti. Elän nyt kissakavereiden kanssa, mutta minua ei haittaa vaikka olisin perheen ainoa kisuliini. Lauman muiden jäsenten pitää olla kärsivällisiä suhteeni kun olen niin energinen ja pentumainen.

Kiki

Hoitotoimenpiteet ei ole minun lempipuuhiani, mutta jotenkin tuo ihminen saa minut maaniteltua niiden tekoon. Aina en ole yhteistyöhaluinen, mutta kyllä minut saa hoidettua pikku makupalasin.

Minun masuni ei pidä kanasta ja syönkin laadukkaita märkä- ja kuivaruokia hyvässä suhteessa. Tarpeeni osaan hoitaa mallikaasti laatikkoon.

Kiki

Minulla ei ole muuta toivetta kuin saisin rakastavan loppuelämän kodin, jossa saan pusuttaa ihmisiäni ja välillä saaden omia energia pyräyksiäni.

Varaajana toimii Erja

 

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä. 

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN