Tuisku

Tuisku on  muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2017.

Tuisku, havannankoirauros, etsii perhesuhteiden takia uutta kotia.

Tuisku

Tuisku on syntynyt tammikuussa 2014 ja odottaa uutta kotia Turussa kotihoidossa. Siru löytyy ja rokotukset ovat kunnossa. Terveystarkastus ja hammaskivenpoisto on tehty elokuussa 2017. Tuiskulla todettiin olevan muutamia poistoa vaativia hampaita ja tarvittavat hammaspoistot hoidetaan ennen uuteen kotiin siirtymistä. Tuisku myös leikkautetaan yhdistyksen toimesta.

Tuisku on elänyt pennusta 3-vuotiaaksi asti samassa perheessä omakotitalossa. Tuisku on vuoden sisällä vaihtanut kotia kerran ja nyt heinäkuussa siirtynyt yhdistyksen kotihoitoon, joten uuden kodin tulisi olla valmis tekemään töitä kodinvaihdoista aiheutuneen stressin minimoimiseksi ja Tuiskun luottamuksen saavuttamiseksi. Tuiskulla on kodinvaihdoista johtuen ilmennyt lievää eroahdistusta, joka on koulutettavissa pois. Perheenjäsenten kotiinpaluu on joka kerta yhtä riemastuttava kokemus. Tuisku on kontaktihakuinen ja helposti koulutettava. Herkkupalojen voimalla se tekee kaikenlaisia temppuja. Hoitotoimenpiteistä Tuisku ei pidä, mutta antaa tehdä esimerkiksi turkinharjauksen allapäin. Hoitotoimenpiteitä on nyt kotihoitopaikassa harjoiteltu yhdistämään positiivisemmaksi kokemukseksi. Kuonokopan käyttöä on harjoiteltu epämukavampien hoitotoimenpiteiden varalta. Lenkkikaverina Tuisku sopii rauhallisemmalle kulkijalle.  Tuisku pelkää isoja koiria ja hevosia, kissoista ei ole kokemuksia. Tuiskun kanssa on kohotettu kuntoa pienillä lenkeillä, lenkit ovat olleet pituudeltaan maksimissaan 4km. Vesisateella kävely ei maittaisi, mutta lumessa on mahtava telmiä.

Tuisku

Tuisku on seurallinen ja iloinen kaveri, joka viihtyy sylissä, mutta kaipaa myös omaa rauhaa. Hän nukkuu yöt omalla pedillä, eikä pyri ihmisten sänkyyn. Pehmolelun hakeminen ja painiminen ovat parasta hupia. Tuiskun koirakaverit ovat havannalaisia tai muita pieniä rotuja. Isoja koiria ja ainakin hevosia pelkää. Kissoista ei kokemusta. Tuisku syö kuivamuonaa ja raejuustoa. Allergioita ei ole. Tuiskun herkkua ovat tuoreet herneenpalot.

Tuisku etsii kotia aikuisperheestä. Useimmiten Tuisku myös tottelee lapsia, mutta tiukassa paikassa se saattaa epävarmuuttaan näykkäistä, myös aikuisia. Kodinvaihdoista johtuneen stressin seurauksena Tuiskun näykkimistaipumus on jonkin verran lisääntynyt jopa puremiseksi, joten uuden kodin tulisi olla valmis tekemään luottamuksen saavuttamiseksi paljon töitä.
Positiiviseen vahvistamiseen ja johdonmukaisuuteen tuleekin uudessa kodissa panostaa (koulutusmetodina mm. järjestelmällinen vasta-ehdollistaminen). Tuisku on edistynyt kotihoitopaikassa paljon, mutta työtä tulisi uudessa kodissa jatkaa.

Tuisku

Tuiskulle etsitään koirakokemusta omaavaa aikuisperhettä loppuelämän kodiksi. Oma piha olisi mieluisa asia. Tuisku pärjäisi hyvin perheen ainoana lemmikkinä tai mahdollisesti pienen ja rauhallisen narttukoiran kaverina.

Tuiskun varaajana toimii Sanna. Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä. VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT
Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN