Tuisku


Tuisku, kastroimaton havannankoirauros, etsii perhesuhteiden takia uutta kotia.

Tuisku

Tuisku

Tuisku on syntynyt tammikuussa 2014 ja odottaa uutta kotia Vantaalla. Siru löytyy ja rokotukset ovat kunnossa. Terveystarkastus on tehty marraskuussa. Siinä Tuiskun todettiin olevan hyvässä kunnossa. Tuisku leikkautetaan yhdistyksen toimesta, kun uusi koti löytyy.

 

Tuisku on elänyt pennusta saakka samassa perheessä omakotitalossa. Vaikka oma piha on mukava, on Tuisku tottunut olemaan myös kerrostalossa isovanhempien hoidettavana. Tuisku on päivät yksin kotona, eikä se aiheuta eroahdistusta. Silti perheenjäsenten kotiinpaluu on joka kerta yhtä riemastuttava kokemus. Tuisku on kontaktihakuinen ja helposti koulutettava. Herkkupalojen voimalla se tekee kaikenlaisia temppuja. Hoitotoimenpiteistä Tuisku ei pidä, mutta alistuu turkinharjaukseen allapäin. Lenkkikaverina Tuisku sopii rauhallisemmalle kulkijalle. Tunnin tai parin kävelyt sujuvat, mutta pieni koko rajoittaa matkan pituutta. Vesisateella kävely ei maittaisi, mutta lumessa on mahtava telmiä.

Tuisku

Tuisku

 

Tuisku on seurallinen ja iloinen kaveri, joka viihtyy sylissä, mutta kaipaa myös omaa rauhaa. Hän nukkuu yöt omalla pedillä, eikä pyri ihmisten sänkyyn. Pehmolelun hakeminen ja painiminen ovat parasta hupia. Tuiskun koirakaverit ovat havannalaisia tai muita pieniä rotuja. Isojen koirien tai muiden eläinten kanssa olemisesta ei ole kokemusta. Tuisku syö kuivamuonaa ja raejuustoa. Muonaan lisätään vaihtelevasti pieniä määriä ihmisten ruokaa, kuten kalaa, lihaa tai juustoa. Allergioita ei ole. Tuiskun herkkua ovat tuoreet herneenpalot.

 

Tuisku etsii kotia aikuisperheestä. Useimmiten Tuisku myös tottelee lapsia, mutta tiukassa paikassa se saattaa näykkäistä.

Positiiviseen vahvistamiseen ja johdonmukaisuuteen tuleekin uudessa kodissa panostaa (koulutusmetodina mm. järjestelmällinen vasta-ehdollistaminen). Sitä Tuiskun kohdalla on tehtykin – mutta lasten sitouttaminen koulutukseen on mahdotonta.

Tuiskulle etsitään koirakokemusta omaavaa aikuisperhettä loppuelämän kodiksi. Oma piha olisi mieluisa asia. Tuisku pärjäisi hyvin perheen ainoana lemmikkinä tai mahdollisesti narttukoiran kaverina.

Tuiskun varaajana toimii Johanna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN